Среща с ученици от 54 СОУ в ЦРИК


На 23 март 2007 г. в Центъра за религиозни изследвания и консултации "Св.св. Кирил и Методий" при столичния храм "Св.св. Кирил и Методий" ще гостуват учениците от 10-те класове на 54-то СОУ "Св. Иван Рилски" в София.

Пред тях директорката на Центъра д-р Десислава Пулиева ще изнесе лекция на тема "Същност, видове и влияние на сектите". След лекцията учениците ще имат възможност да участват в свободна дискусия по всички вълнуващи ги въпроси, свързани с православната вяра, Църквата, религията и обществото.

Така ще бъде поставено началото на духовно-просветно сътрудничество между ЦРИК "Св.св. Кирил и Методий" и 54-то СОУ. Чрез него се цели да бъде засилен интересът на децата към духовното измерение на живота, те да бъдат приобщени към православната култура и начин на живот и да придобият критерии за различаване на Църквата Христова от сектантските общности.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...