Благотворителен базар в подкрепа на Неделното училище за деца с увреден слухblagotvoritelen-bazar

На 9 декември от 18.30 ч. в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ Православното неделно училище за деца с увреден слух към енорийския център на столичния храм „Св. св. Кирил и Методий“ организира Благотворителен базар.

Целта на благотворителната инициатива е да се съберат средства за православен лагер за децата, който ще се осъществи през идващата 2017 година.

На благотворителното събитие Силвана Павлова, ръководител на единственото по рода си неделно училище в България, ще представи дейностите и постиженията на своите възпитаници. Предколедното настроение ще бъде допълнено и с малка почерпка. Очакваме ви!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...