Владиката благослови Славчо АтанасовИзточник: Darik news

Въвеждането на вероучение в пловдивските училища, доизграждането на храм “Св. Борис І Покръстител” в район "Тракия" и изграждането на храм на Джендем тепе обсъдиха днес Пловдивският митрополит Николай и кандидатът за кмет на Пловдив на ВМРО и ГЕРБ Славчо Атанасов. Владиката благослови Атанасов и разговаря с него на четири очи.

Мястото на един вярващ човек е тук, заяви след срещата Славчо Атанасов. Той обяви пред медиите ангажиментите, поети пред владиката.
Преди срещата Негово високопреосвещенство каза: "Който пожелае ще го приема и ще го благославя. Това не е намеса в светските дела, тук става въпрос за желанието на един християнин, който иска да ме посети в митрополията"  подчерта митрополитът. Той заяви, че на всеки кандидат, който потърси благословията му, ще пожелае благословен от Бога успех.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...