Международна конференция „Медицина, наука, духовност“ ще се проведе в София през май



logoНа 9 и 10 май 2014 г., в София, в „Шератон София Хотел Балкан“, ще се проведе единайсетото издание на Международна християнска медицинска конференция „Медицина, наука, духовност“. Форумът е иницииран от Международната организация на медиците християни (МОМХ).

Мисията на МОМХ, както я определят самите организатори, е да представя сериозни медицински доказателства за изцелителната сила на вярата в Бога в медицинската практика на лекари-християни, подкрепени с изчерпателна медицинска документация. В конференцията ще се включат практикуващи медици с християнски убеждения, както и изследователи от експерименталната и приложната медицинска наука. В програмата са включени лекции и презентации на документирани случаи на изцеления като резултат на християнската вяра.

Доц. д-р Любка Танчева, директор на МОМХ – България, отправя покана към всички работещи в сферата на медицината, заинтригувани от въпросите, които поставя предстоящият форум.

Конференцията ще бъде предшествана от двудневна медицинска мисия към бежанските лагери в София. На 7 и 8 май 2014 г. международен екип от лекари-християни ще извърши безплатни медицински прегледи и ще бъдат раздадени хуманитарни помощи на бежанците.

За повече информация и връзка с организаторите: wcdnbulgaria@gmail.com; www.wcdnbulgaria.com.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...