В Търново стартира нов проект с подкрепата на фондация „Покров Богородичен“ 

Открита лекция по повод стартирането на проект за обучение на хора със слухови увреждания чрез жестомимичен език се проведе в Православния информационен център на Фондация "Покров Богородичен" към Великотърновския университет.

Инж. Миряна Мошева (координатор на Националния методически и консултативен център по проблемите на жестомимичния език към Съюза на глухите в България) разказа за историята на жестомимичния език, за неговото приложение и необходимостта от изучаването му.

Г-жа Силвана Павлова запозна студентите с програмата на курса по жестомимичен език, който ще се проведе през учебната 2008/2009 година в Православния център.

Организатор на проекта е гл. ас. д-р Росен Русанов. Курсът по жестомимичен език ще се проведе с подкрепата на Православния богословски факултет и финансовото съдействие на Фондация "Покров Богородичен".

За повече информация:
Православен център при ПБФ на ВТУ
тел. 062 / 618 296
GSM: 0884 248302
0889 664 307

Г-жа Силвана Павлова GSM: 0897 912 719

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...