Зам. кмет на Софиянски бе оправдан за алтернативния синодМоже да харесате още...

9 Отговори

 1. faf каза:

  Престъпление няма.Но има престъпници.Онези които ползват превилегията да съществуват юридически без да се изисква доказване на юридическата им легитимност.Атеистичната държава продължава да подкрепя една група от съмнителни личтости назоваващи се “ синод“.Питам,какво ще прави държавата когато сред дни цъфне решението от Страсбург,за въстановяване на положението преди поръчковия закон. Да приготви отново полицаите,ще потрябват

 2. Дон Кихот каза:

  Оправи несвързаното заглавие: „Зам. кмет на Софиянски бе оправдан алтернативния синод“.

 3. Християнче каза:

  Истината не може да остане скрита.Да му мислят дядо Марксим и сие.С НАС Е БОГ!

 4. Дон Кихот каза:

  „Архимандрит Василий бе единственият, който от амвона говореше открито и ясно против комунистите, против фалшивите гълъби на мира, против лъжите и насилието. Заточиха го в Бачково. За жалост твърде малко свещеници се осмеляваха да бъдат като него“ (http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=23&WorkID=487&Level=2).

 5. prokimen каза:

  В контекста на публикуваната информация ми се иска да подчертая и това, че Митрополит Инокентий е също оправдан от повдигнатите срещу него обвинения.

 6. tzstoykov каза:

  За съжаление земната църква у нас я няма.Дали тези старци в Синода на които трябва да подражаваме знаят що е истина.На кого да подражавам-на шаиката обратни или на алчните агенти предавали братята си и нарушавали тайната на изповедта???И представете си много често те казват „Христос е сред нас…“Бог е любов мили хора.Той е там където са събрани двама или трима в Негово име,а не в името на изгодата.Много е болно за вярващите да гледат как обречените на нестяжение карат коли за двеста хиляди лева(погледнете че когато имат възможност нашите баби дават дарения по левче два).Няма я земната цъэрква у нас братя,но това няма да ни попречи да вярваме и в Бог и в Църквата чиито глава е сам Христос.

 7. dbachev каза:

  Десет години бях секретар на дядо Инокентий. Епископ Климент от Париж казва, че дядо Инокентий е оправдан. Да, и срещу мен имаше повдигнато обвинение, съдът постанови за мен, че съм невиновен; втората инстанция – също.

  Според мен, всички, работили в алтернативния Синод и такива като Станков, ще бъдат оправдани, защото целта беше да се върнат имотите на БПЦ. Оттук насетне, когато статуквото е променено, по-скоро – възстановено, и хората съдът ги оправдава. Колкото и дела да има срещу дядо Инокентий, винаги ще бъде оправдан.

 8. angelnemoshten каза:

  Приятелю кажи си мнението дали тези хора са прави?Сигурно щи бъдат оправдани но аз не разбрах твоето мнение а то би ми било интересно.Като бивш секретар нямаш ли мнение та само констатираш това което знаем всички.Кажи смело какво мислиш не се смущавай.

 9. angelnemoshten каза:

  И тук не го виждам приятелю!И никъде където си писал!!!