Изложба на снимки „Радост от близост”


Източник:  Детето

Инфо гайд за родители «Детето» организира изложба на снимки, чиито автори са читателите. В поредица от конкурси, организирани от екипа, получихме страхотни снимки.

За съжаление не за всички имаше награди, затова решихме да направим този малък жест, като им дадем публичност, за да ги видят повече хора. От изложените 40 творби, участвали в 3 конкурса, блика щастие, откраднат миг на радост. Радост от близост!
Снимките са изложени на ет. 2 в Mall of Sofia и ще останат там до 23 юли. Екипът на Инфо гайд за родители „Детето” кани всички, желаещи за я посетят.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...