Изявление на Светия Синод на Българската Православна църкваМоже да харесате още...

7 Отговори

 1. ieromonah Ioan каза:

  Да е жив и здрав емира на Катар, че плати рекета за тия мъченици, да с живи и здрави и тия, които не ни казаха за какво беше тая гавра с хората, та поне не трябваше да се ядосваме допълнително. Да са живи и здрави и българските масони, че без тях едва ли Саркози щеше да си мръдне пръста. Слава Богу, неговите пътища не са нашите мисли!

 2. Vladimir каза:

  коментарът ти е много неясен, особено в частта му за масоните? Може да се приеме за много смислен само ако е ирония към Изявлението и във връзка с това предлагам на всички да прочетат един лично за мен прекрасен текст: http://bulgaria.indymedia.org/newswire/display/17267/index.php

 3. ieromonah Ioan каза:

  Благодаря за линка, анализът е наистина хубав, писах предния коментар, защото наистина ми е жал, за това, че всеки се опитва да вади дивиденти от тая работа, вкл.Св.Синод, не е по Бога това, не е.

 4. andrey каза:

  за медиците, но ми е жал и за либийските дечица. Как щяхме да реагираме, ако либийски сестри бяха заразили наши деца?

 5. Vladimir каза:

  Този въпрос го приемам като директно обвинение срещу медиците, че са виновни в „умишлено заразяване“. Не мисля, че точно това искаш да кажеш? Темата ни с „отца Йоана“ беше, че това Изявление е поредния, но сигурно не последен Синодален позор.

 6. Vladimir каза:

  че като казвам позор нямам предвид това, че говорят за благодарност към Бога, а за вечно константните им благодарности към демоничната политическа власт – всъщност това е и вечният им позор. Но какво да се прави – роденото да пълзи не може да лети. И може всичко случващо се да е повод за такива благодарности, но причината е само една и тя е болезнено истинска – те има са й безкрайно благодарни, че не е изключила копчето на апаратурата им за изкуствено дишане, а тя не го прави не за друго, а само защото те са й нужни точно такива червеи – слепи и пълзящи. Сравни двата текста – този отгоре и онзи от Индимедия България и ми кажи откровено кой от двата казва истината. Те никога няма и да могат да се научат да я казват – те са само една ужасна, смъртоносна и бесовска измама.

 7. andrey каза:

  Не твърдя и не обвинявам никого в нищо. Заразяването е могло да стане и поради обикновена немарливост и нехайство. Нагледал съм се на такива неща в България, не бих се учудил, ако е станало и в Либия.

  Текстът в Индимедия не си заслужава времето, за което може да се прочете. Поредното псевдо-„гражданско“ бълбукане.