Инициативи по повод Деня на Християнското семейство и младеж във Варна


В СОУ за деца с нарушено зрение – кв. Аспарухово, на 21 ноември 2006 г., празника Въведение Богородично и Ден на християнското семейство и младеж) ще бъде открит кабинет по религия.

Водосветът ще бъде отслужен в 13.30 ч. от протосингела на Варненска и Великопреславска св. Митрополия архимандрит Серафим, заедно със свещеници от гр. Варна.

Същия ден от 17:00 часа в храм ”Св. Атанасий” (ул. “Граф Игнатиев” 19) ще се отслужи молебен за българското християнско семейство.

На службата ще присъстват деца от Целодневна детска градина № 7 “Изворче”, заедно с родителите и преподавателите си.

Църковното настоятелство при храм “Св. Атанасий” призовава всички, които имат възможност, да дойдат, за да участват в молитвата за повече вяра, любов и мир в семействата.

От пресцентъра на Варненска и Великопреславска св. Митрополия

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...