Книгата „Срещи със смъртта“ ще бъде представена в СофияНа 17 май (сряда) от 19 ч. в салона на Софийска света митрополия (ул. „Цар Калоян“ 7) ще бъде представена книгата на отец Владимир Дойчев „Срещи със смъртта“. Тя излиза с благословението на Негово Светейшество патриарх Неофит.

Този сборник с есета и разкази е втори за отеца. Първата му книга „Среща с Живота“ излезе през миналата година и претърпя три издания. „Срещи със смъртта“ е нейно естествено продължение.

Отец Владимир служи в храмовете „Преп. Наум Охридски Чудотворец“ и „Въведение Богородично“ в столичния ж. к. „Дружба 1“. Духовникът е и директор на Синодалното издателство.

 

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...