Кой съветва депутатите по религиозните дела?Може да харесате още...

4 Отговори

 1. архим. доц. д-р Павел Стефанов Георгиев каза:

  Азбука иконописца – диск 1. Иконы Спасителя, Божией Матери, двунадесятых праздников. – http://www.turbobit.net/60ktcj7k5o9x.html

 2. Superstromba каза:

  Не виждам,какво депутатите правят за религията,освен приноса им в липсата на закон забраняващ тоталитарните секти.Зор да сме европейци,зор да сме натовци,зор за парата,зор за мекуто и удовното.Това ли е цената на празнуваната независимост.Защо да си хабя времето и думите,когато вече всичко е решено,приятна импровизация другари и другарки депутати-господа,госпожи и госпожици пристрастени към меркантилизмът и подлостта.Честит празник.

  Да ви кажа в страната в която живеете,православието се пренася от Русия,когато ни освобождава за пореден път от робство,иначе ние винаги сме били езическа страна,не познаваща рускияТ Бог.По-добре да си бия стромбата и деката, да си лягам и да съм спокоен.Преди контакта ни с Русия и Европата,религията изповядвана в нашенско е била смесица от езически обичай и руско христянство.Сега може би ще усвоим добре европейскияТ хуманизъм.Не съм против хората и новото,не ми харесва да ме лъжат.

 3. архим. доц. д-р Павел Стефанов Георгиев каза:

  Superstromba,
  Ти надмина Чингиз. Кога се покръства България и кога – РусияЖ? Кой от кого се е повлиял? И има ли нужда да се намесват политически и сектантски предразсъдици, когато се говори за исконната вяра на българите?
  .
  40 години от смъртта на Джими Хендрикс –
  http://archiman.livejournal.com/

 4. Superstromba каза:

  Не мога и нямам време да доказвам хипотеза.Мисля си,че в България депутатите трябва много да работят,те разбира се не стават депутати за да работят.Миналото,настоящето и бъдещето са „един живот в различни етапи“.Миналото на старите българи е неясно,основаващо се на хипотези/не много хипотези/Първото българско възраждане,няма смисъл да се коментира,пародийното второ българско възраждане,също не виждам смисъл да се коментира.Може да звучи глупаво но аз се моля за България,за себеси,за близките ми,за клира на БПЦ,даже не изпитвам нужда да слушам музика или радио в колата си или вкъщи.Не съм светец и няма да бъда.Знам от опит,че за да не се излъжа,трябва да съм винаги до Бог,но и това е несигурно.Няма нищо сигурно.От друга страна бих казал,че всичко е сигурно. За това спирам да мисля и ще се заема с ежедневието си.Исках само да дам пример със себе си,нищо друго.От време на време се правя на магаре и забравям,че не всички мислят,като мен.