Концерт с православни песнопения в Аулата на Софийския университетНа 3 май (сряда) от 19 ч. в Аулата на Софийския университет ще се състои тържествен концерт с православни песнопения под надслова „Истина. Вяра. Духовност. Възкресение“.

Камерният хор при столичния храм „Св. Параскева“ с диригент Нели Трошева и солистът – оперният певец Пламен Папазиков, ще представят по уникален начин съчетанието между богатството на българския оперен глас с вековните традиции на православната музика в България.

Концертът е резултат на културния проект „Ангелски Глас/Voice of an Angel“ (2016 г.), най-новият съвместен продукт на Министерството на културата, солистите на Софийската опера и представители на Българската православна църква.

Вход: свободен.

 

 

 

 

 

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...