Навършват се 36 години от интронизацията на Негово Светейшество Патриарх МаксимМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  На 4 юли винаги се моля за Америка, която има национален празник. Каквато и да е, който и да я води, тя остава велика страна с велик народ. God bless America!

 2. ... каза:

  с демокрация до самоубийство.

 3. Дон Кихот каза:

  А Вие какво предпочитате – комунизъм или фашизъм? Винте от машината, атом от безличната дива тълпа, която изпълнява заповеди на Водача. Без отговорност, без човешки права, без избор и борба.

 4. ... каза:

  Това демокрация ли е? Да можеш да правиш каквото си искаш, няма никакви закони, оръжие си купуваш като нищо, наркотици също, има свръх мнгоо религии Църкви, никакви ограничения, това някои го наричат „земен рай“ в материялен аспект. Вие таково ли предпочитате? Е, аз не. Предпочитам да ми ограничават свободата от такива неща. А и при нас що за декорация е например… Дълга тема, не е за коментари под статия.

 5. Дон Кихот каза:

  Откровени глупости пишете, защото те сте били в Америка. Техният проблем е именно изобилието от закони и на моменти прекалено строгото им спазване. В много окръзи особено на юг алкохолът е забранен, а ако жени се появат на улиците полуголи като българките, ще бъдат арестувани. Българската анархия се поддържа съвсем съзнателно, за да бъдем стадо от манипулирани овце.

 6. Liturgist каза:

  Смятам, че Негово Светейшество е точният човек в точното време. Трябва да го поздравим дори само, защото опази вярата в нейната сърцевина. Може би е имал големи пропуски, можи би е бил прекалено пасивен, но Бог да отсъди. На многая лета!!!