Наркозависими ще участват в литийно шествие за Неделя Кръстопоклонна във Варна


храм "Св. Цар Борис", гр. ВарнаНа 26 март , Третата на Неделя на Великия пост – Неделя Кръстопоклонна, от 9 ч., във варненския храм “Св. Цар Борис”, кв. “Аспарухово”, Негово Високопреосвещенство Варненски и Великопреславски Митрополит д-р Кирил ще отслужи Св. литургия, съобщиха от пресцентъра на Обществен комитет Православни ценности.

Службата е също и по повод предстоящото честване паметта на Св. мчк. Боян княз Български, чието име носи Центъра за наркозависими при храма в кв. “Аспарухово”.

В 10: 30 часа от храма ще започне тържественото литийно шествие водено от Митрополита и с участието на свещеници, енориаши и наркозависими. Шествието ще бъде от центъра до големия кръст при входа на кв. Аспарухово, където ще се отслужи водосвет.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...