На 25 ноември ще бъде отслужен молебен за българските учители и ученици


Източник: Обществен комитет „Православни ценности”

На 25 ноември 2005 г., Деня на Св. Климент Охридски, Варненският и Великопреславски Митрополит д-р Кирил ще отслужи Св. Литургия и молебен за българските учители и ученици в Катедралния храм “Св. Успение Богородично”, гр. Варна.

Службата ще започне в 9 ч., на нея ще присъстват учители и ученици от СОУ “Св. Климент Охридски” и други варненски училища. По време на Светата Литургия ще пее Детски хор “Дебелянов”.

В 10.30 ч. ще бъде отслужен молебенът за българските учители и ученици. На присъстващите ще бъдат раздадени икони и книги.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...