Патриарх Максим е благословил Бойко Борисов за участие в кметските избори за София


Патриарх Максим е приел по негова молба генерал Бойко Борисов в сградата на Софийската митрополия. Патриархът е дал благословия на генерал Бойко Борисов, който реши да се кандидатира за кмет на София на предстоящите частични кметски избори.

Както съобщи днес Българското национално радио, Негово светейшество е откликнал на молбата на генерала за среща и го е приел в сградата на Софийска митрополия. По време на срещата патриархът е благодарил на Борисов за дейността му като главен секретар на МВР.

Вчера Президентът Георги Първанов подписа указ, с който освободи Борисов от поста главен секретар на МВР. След срещата между двамата стана ясно, че генералът ще приеме поканата на Инициативния комитет да се кандидатира като независим към този момент кандидат за частичните избори в София.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...