Петима от читателите на Православие.БГ ще получат подарък за рождения ден на портала125x125_pravoslavieНа 17 септември, в Деня на светите мъченици Вяра, Надежда, Любов и майка им София Православие.БГ отбелязва своя 9-и рожден ден! По този повод приканваме вас – нашите читатели, да споделите впечатленията си от рубриката ни „Колонката“. Споделете кой от текстовете на нашите автори в „Колонката“ (публикуван в периода от септември 2013 до септември 2014 г.) ви е докоснал и развълнувал най-силно и получавате шанс да спечелите подарък!

Изпратете избора си на e-mail sandra@pravoslavie.bg до 16 септември 2014 г. Петима от читателите, изпратили писмо, ще получат подарък: най-новата книга на издателство „Омофор“ „Православният път“ на митрополит Калистос (Уеър). В писмото посочете заглавието и името на автора на статията, която най-много ви е харесала, също така и вашето име, фамилия и от кой град сте. Петимата наградени ще бъдат определени чрез жребий.

Коя статия в „Колонката“ е получила най-голямо одобрение от читателите и кои са имената на петимата наградени ще стане ясно на празничния 17 септември.

Ето и авторите на Православие.БГ в рубриката „Колонката“ и техните позиции по актуални църковни и обществени теми, които са публикувани от септември 2013 до септември 2014 г.:

„Радикалните въпроси и радикалните отговори“ от прот. Добромир Димитров

„Как така обичаме Бога, а ближния – не“ от Клара Тонева

„Варненски урок“ от Андрей Романов

„Когато сме свободни“ от Илиана Александрова

„Постизборно“ от свещ. Стоян Бербатов

„Време за отговори“ от Дария Захариева

„Една година от избора на Патриарх Неофит“ от Белоградчишки епископ Поликарп

„Богослужебният език на Църквата“ от свещ. Стоян Чиликов

„Щрихи върху вечния спор за превъзходството на пола“ от Жасмина Донкова

„Новината“ от Александър Шпатов

„Хлябът на живота“ от Илиана Александрова

„Колко е важно да бъдеш гей“ от Илиана Александрова

„Варненската трагедия – отговори и отговорности“ от прот. Теодор Стойчев

„Най-добрият татко“ от Николай Фенерски

„Ще се спаси ли жената чрез раждане на деца?“ от Жасмина Донкова

„Куршуми и бургери“ от Николай Фенерски

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...