Показват „Врачанските манастири“ в Парламента


Darik News

Фотографската изложба „Врачанските манастири”, ще бъде представена в сградата на Народното събрание в София на 16 януари, съобщават от областна администрация.

Изложбата бе създадена по инициатива на врачанския народен представител Христина Христова и представи Област Враца в Европейския парламент в Брюксел през май миналата година.

Фотосите, които представят най-хубавото от църковно-историческото наследство на региона ни, ще бъдат подредени в Клуба на народния представител и ще остане там една седмица.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...