Представяне на Православния богословски факултет на ВТУ в София по повод 25-годишнината сиVeliko TarnovoНа 15 юни (сряда) от 18 ч. в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ преподаватели и докторанти от Православния богословски факултет на Великотърновския университет ще представят академичните специалности и програми пред софийска публика.

В свободен разговор и с възможност за дискусия гостите ще споделят повече за историята и настоящето на специалностите теология и църковни изкуства, а също и за перспективите пред факултета и богословското образование в България изобщо.

Срещата със столичната аудитория е част от проявите, посветени на 25-годишнината от основаването на Православния богословски факултет във Велико Търново.

Събитието е отворено за всеки, който проявява интерес към богословското образование и православната духовност.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...