Приемат се заявки за участие в четвъртото издание на Лятното докторантско училище в Троянския манастирУчастници и преподаватели в докторантското училище, заедно с Величкия епископ Сионий, Троянската света обител, 2017 г.

Центърът по систематическо богословие към Православния богословски факултет на Великотърновския университет и фондация „Дякония и мисия“, с подкрепата на Негово Преосвещенство Величкия епископ Сионий, организират за четвърта поредна година лятно докторантско училище по систематическо богословие, което ще се проведе от 11 до 13 юни 2019 г. в Троянския ставропигиален манастир „Успение Богородично“.

Обучителните модули включват специфика на изследователските методи в различните научни области, наукометрични показатели на изследователската работа, конферентна култура и организиране на научни събития. Програмата на докторантското училище ще завърши с практически задачи.

В четвъртото издание на Лятното докторантско училище лектори ще бъдат доц. д-р Надежда Христова – научен секретар на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и преподавател в Историческия факултет на университета, доц. д-р Свилен Тутеков и гл. ас. д-р Стефка Кънчева – преподаватели в Православния богословски факултет при ВТУ.

ЗАЯВКИ за участие се подават до 10 май 2019 г. на електронна поща orthodoxy_center@abv.bg. Потвърждение за приемане на заявките: 15 май 2019 г. Таксата за участие е 30 лв.

Please follow and like us:

Коментари

коментара

БЛИЗКИ ТЕМИ:

Споделете в социалните мрежи