Призив за подкрепа на братството на православния манастир в Буххаген, ГерманияИгуменът и монашеското братство на православния манастир в Буххаген, Германия, който е част от Българската Западно- и Средноевропейска епархия, отправя призив за подкрепа.

От три години там монасите, с помощта на доброволци и дарения, строят манастирски храм. Сега спешно трябва да се съберат около 30 000 евро за материали за покрива на храма.
Даренията могат да бъдат направени в платформата за набиране на средства на адрес: https://gofund.me/1b439fbc или директно в сметката, за изграждане на храма на манастира:
Dreifaltigkeitskloster Buchhagen
IBAN: DE 50 2545 0110 0026 0024 28
BIC: NOLADE 21 SWB,
Sparkasse Weserbergland

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...