Пролетен базар на книгата с издателство „Омофор“Proleten bazarНа 24 май, Деня на българската просвета и култура, започва най-мащабното столично книжно събитие на сезона.

Тази пролет издателство „Омофор“ ще ви посрещне на своя щанд в НДК с до 30% отстъпка на всички заглавия, както и с до 70 % отстъпка на някой от първите си издания.

Ценителите на стойностната християнска литература ще могат да открият и четирите най-нови заглавия на „Омофор“: „Паламика“ на проф. cover-palamika.inddГеоргиос Мандзаридис, посветена на богословието на св. Григорий Палама, „Победената тъга“ – аскетически поучения за депресията,  сборника „Небе за земята. Българска християнска лирика – антология“, и сборника „Свещеното Писание в църковното предание“.

„Омофор“ ви очаква и с нови тиражи на едни от най-търсените заглавия на издателството, сред които „Майка Гавриила. Аскетика на любовта“, „Просто вярвайте. 101 християнски притчи и сказания“, допълненото ново издание на книгата „Между вярата и разума“ и др.

Издателство „Омофор” ви очаква на щанд № 304 (трети етаж) в НДК, всеки ден от 10 до 20 ч. от 24 до 29 май.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...