Свещеник подреди първата си самостоятелна фотоизложбаИзточник: Актуално

Свещеникът фотограф и запален планинар Климент Лъджов, който е изкачвал повече от 20 пъти връх Вихрен, подреди първата си самостоятелна фотоизложба на открито.

Това стана по време на първата земляческа среща-събор и курбан по случай Рождество Богородично в село Ощава. Фотосите бяха изложени на оградата на плевня в съседство с храма "Свети Теодор Тирон", където 64-годишният отец служи.

Снимките представят природни и архитектурни забележителности, живота и традициите на хората от Кресненския край и селищата в любимата на автора Пирин планина.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...