Свидетели на Йехова“ заплашвали по телефона общинар


Източник:  Dnes.bg

Общински служител е получил заплахи за живота си от сектата "Свидетели на Йехова", съобщи днес кметът на Варна Кирил Йорданов, цитиран от БТА.

По думите му, заканите са били отправени по телефона. Общинската управа е подала сигнал за инцидента в полицията.
Заплахите са били отправени не само срещу служителя, но и срещу семейството му, каза кметът.
Според него най-вероятната причина е, че общината спря строежа на сграда на "Свидетели на Йехова" в район "Младост".
Срещу този строеж излязоха на протест не само жителите на квартала, но и политически, неправителствени и синдикални организации.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...

1 Отговор

  1. ... каза:

    да ве, тези ще се обадят и ще кажат „Ние сме свидетелите на Иехова, аре пусни строежа или ще убием семейството ти“. Много тъпо ми звучи, тие толкова ли са зле, че да използват явни заплахи? По-ми звучи като, някой да ги е натопил.