Софийската света митрополия инициира кампания за закупуване на апарат за Детската клиника по интензивно лечение на „Пирогов“В навечерието на Въведение Богородично – Деня на християнското семейство, отдел „Милосърдие и благотворителност“ при Софийска света митрополия обявява кампания за набиране на средства за закупуване на апарат за болните деца в Клиниката по детска анестезиология и интензивно лечение с противошокова зала и операционен блок при УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“.

Апаратът – ROTEM е жизнено необходим за диагностициране на кръвозагуба при пациенти с тежки усложнения и в кратко време установява точната причина за нея. Той е на стойност 45 600 (четиредесет и пет хиляди и шестотин) лева с ДДС.

С благословението на Негово Светейшество патриарх Неофит, в кампанията по набиране на средствата ще вземат участие църковните настоятелства при храмовете от Софийска епархия.

Призоваваме всички, които желаят да ни подкрепят в това начинание, да дарят според възможностите си!

БАНКОВА СМЕТКА:

СИБАНК ЕАД

IBAN: BG95BUIB98885000036301

BIC: BUIBBGSF

СОФИЙСКА МИТРОПОЛИЯ

България, София 1000, ул. „Цар Калоян“ 7

 

Снимка: Pirogov.eu

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...