Ученическа инициатива „Да дарим любов” във Варна


Източник: Православни ценности

На 15 декември 2005 г. от 11: 00 часа в “Дом за медико-социални грижи” – кв. Виница, в гр. Варна, ще се проведе тържество под надслов “Да дарим любов”, с участието на учениците от IV-та ЕГ “Фредерик Жолио- Кюри”, изучаващи предмета Християнски ценности и традиции.

Благородната инициатива на учениците се подкрепя с дарения от директора на гимназията, г-ца Тотева, и целия учителски колектив, от Морски храм “Св. Николай Чудотворец”, храм “Св. Атанасий” – кв. Виница, Катедрален храм “Св. Успение Богородично” и други.

Официални гости на тържеството ще бъдат представители на Регионален инспекторат по образование, Общински детски комплекс и Община Варна.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...