Христина Христова подготвя изложба за врачанските манастири в Европейския парламентМоже да харесате още...

4 Отговори

 1. justice каза:

  няма какво да се дава трибуна на тази госпожа.Царистката си има собствен модел последна Sкла Мерцедес. Същата бе бивш.социален министър по времето на Кобурга. Почина на Костов за ПЛАНЕШКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ продължи с неотслабващи темпове и при тоя кабинет. НАРОДА бе жестоко излъган от ТИЯ с обещаните 800 дни. Вина за тази лъжа носи и ХРИСТИНА ХРИСТОВА! Естествено че не приемам разбиранията на pravoslavie.bg да се представят такива индивиди довели на 95% моите братя и сестри до просешка тояга. На всичкото това бих казал- На гол тумбак, чифте пищови! Европейските депутати да дойдат тук и видят тези ХУБОСТНИЦИ до какво са довели народа си!

 2. iliana каза:

  „Народе???“…

  (Васил Левски)

 3. plamen каза:

  нито я познавам госпожата, нито съм следил изявите и като министър и депутат. класата на мерцедеса й пък изобщо не ме интересува. justice, приеми, че сме „дали трибуна“ не на нея, а на Врачанска митрополия, която е благословила събитието. ако имаш забележки, адресирай ги към дядо Калиник – тел. (092) 661 156, 620 213, 661 164.

 4. justice каза:

  Събитието наистина е прекрасно, но омерзено от такива публични личности. КАТЕГОРИЧНОТО мое мнение не задължава никой да го приме или съгласи! Що се касае за дядо Калиник, под достойнството ми е да сторя това. Може и да сме аутсайдери, както ни се вика днес, щото не сме с 3 гънки и не владеем бухалките, но едничкото което ни остана е ДУХА. Той е МОЙ и само Господ може да го вземе, когато рече съдбата. Всеки носи своя кръст и верую! Трябва да се знае, не за да се завижда, това е болест, а КОЙ, КОЙ е, защото сега да пиша и на дядо Галктион ли,че избрал МУТРА за архонт.
  Нищо лично! Бъдете жив и здрав!