Чудо с чудотворното копие на „Св. Богородица – Достойно ест”?Може да харесате още...

4 Отговори

 1. Т.Георгиева каза:

  Като гледах оная пошла жена да чупи пръсти и да се превзема като пенсионирана поради бездарие актриса! Като знам колко лъжи изписаха в клеветническите си блогове! Като знам как тормозиха и преследваха месеци наред игумен Филип! Като виждам как бездарието набива крак в марша си към пирови победи. Като знам, че единственото, което ги вълнува е някой да узнае за жалкото им и мизерно съществувание и още по-жалкото задоволяване на суетата им.
  Не се учудвам, че Богородица плаче! Защото и Тя знае жалките им спекулации.
  Та кой я знае тая „писателка“ и кой е чувал за нея. Но се е вкопчила в игумена за своето малко парченце слава.
  Тя, и „залутаната и вяра“. Как самодоволстваше, как прочувствено се лигавеше, опиваше и размазваше, от факта, че и е дадена възможност отново да клевети.
  БОГОРОДИЦА ПЛАЧЕ, защото едни дребни, жалки душици преследват Божи човек. Защото сектантите преследват православен свещеник. Защото са безсрамни, вулгарни клеветници. Вероотстъпници! Богоборци!

 2. Алекс К. каза:

  Аз пък предлагам откъс от ивтервю на тази „благочестива християнка“ (онази пошшла жена с хронично дълбоко деколте за „вяровото“ предаване):

  Дрехата? Задължително трябва лесно да се съблича.
  Емоцията? Приятна, но прекалено ежедневна и бързооборотна. Предпочитам страстта, която е рядка и в себе си истинска.
  Тръпката? Желанията, които ни изпълват с тръпчива сладост.
  http://www.capital.bg/light/lica/2007/07/06/356710_emiliia_dvorianova/

 3. Спаска каза:

  Мда, суетно същество, […] Не, че няма право на съществуване, но да не се изявява като духовен капацитет, тъй като от биографията в Капитал става ясно, че и без друго навсякъде е лаик. Но и това нямаше да е кой знае какъв грях ако си знаеше мястото и не се натискаше най нахално да законотворства в руската църква, да търси евтина слава за сметка на отците и да се изживява като някаква боркиня за правда с наранено самолюбие. В духовната област очевидно е кръгла нула и понеже по професия е решила да се прехранва като поучава другите, както чукчата от вица, който е писател, но нищо не е чел /чукча, не читател, от толко писател/ препоръчвам й да се пробва в детския жанр и да остави Богородица на богословите. […]

 4. Kosyo каза:

  Г-н Благоев някога ще смени ли артистите в студио или това е като сериал „Дързост и красота“, който гледа вече трето поколение българи?