Георги Бакалов: Титлата архонт е напълно измислена и невалиднаМоже да харесате още...

4 Отговори

 1. metodiy каза:

  Нещо не е наред.
  Методий са го наричали архонт, но той не е бил такъв ? Когато във Византия не е имало разлика между държава и църква те как са правили тази разлика ?
  Изглежда ние трябва да започнем да правим разлика между професор и този, който се нарича професор !
  А дотогава Бинев и другите ще ги наричаме АРХОНТИ. Пък ако ще така наречените професори да не ги признават.
  Докога поръчкова история ?

 2. TPOTOAP каза:

  Ти си архонт на професорите.

 3. justice каза:

  След като МУТРИТЕ /СИК, ВИС, ТИМ, МУЛТИГРУП, НОВЕ ХОЛДИНГи др. / в България натрупаха сътояния по НЕЗАКОН път /убийства и изнудвания/ и никой в държавата не им потърси отговорност, какво може друго да се очаква.
  1.В тях са парите и тези които седят зад техните гърбове ги ръководят
  2.. Че, Слави Бинев нали е един от тези представители. Кой е зад гърба му? Не стои ли политика дехпутат ЛЮБЕН ДИЛОВ-СИН? Тогава какво чудно има тука.
  3.Тук в сайта някакъв платен ник metodiy в коментарите си по темите вижте как се опитва да защитава МУТРЕНСКАТА същност и едва ли не ТЕ станали по праведни и вярващи от останалите. Какъв цинизъм.
  4. Вижте колко много посетители има, но в по голямата си част ги е страх да вземат отношение.
  5. ТАКА Е, УВОЛНЯВАТ И НАИСТИНА СЛЕД ТОВА ЗДРАВО ГОНЯТ! ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ГО ЗНАМ!
  6. И сега какво да легнем и се предадем пред наглостта и безочието? Пред МУТРАТА решила да изпере съвестта си и РАЗПАСАЛИЯ се МИТРОПОЛИТ?
  7. Не АЗ се обръщам към читателите и всички МИРЯНИ да прескочмат СТРАХА и вземат масово БЕЗКОМПРОМИСНО отношение по случая;
  8. Защото ако мине номера с тази мутрата Бинев, утре може друга мутра да иска да стане министър председател, а защо не митрополит;
  9. Така е, не бяха осъдени и вкарани в затвора, днес ТЕ МАСОВО ПЕРАТ СЪВЕСТИ!

 4. melestorm каза:

  Не знам дали си имал възможността, да срещнеш професор Бакалов или поне да се запознаеш с биографията и трудовете му.Тогава, по-обективно би могъл да прецениш, дали именно той „само се нарича професор”…
  п.п.За пример ще ти дам винаги препълнените аудитории на неговите лекции и невероятното уважение, с което се ползва сред всичките си студенти!Прецени сам.
  Със здраве!