Децата в Сандански изучават вероучение от 10 годиниМоже да харесате още...

3 Отговори

 1. архим. доц. д-р Павел Стефанов Георгиев каза:

  Руски икони на св. Петка, безплатен албум –
  http://turbobit.net/download/free/kviwfo7ogt15

 2. архим. доц. д-р Павел Стефанов Георгиев каза:

  Идвам от симфоничен концерт. Не беше Ицхак Перлман, а Стойка Миланова, но гвоздеят беше един и същ – първият концерт за цигулка на Бетовен:

  http://www.youtube.com/watch?v=JdYGmPH9fcs&feature=related

 3. Траянка Георгиева каза:

  Видях този център 2005 година. Пътувахме във връзка с подписката за въвеждане на вероучение-религия. Запознахме се с богословите работещи там. Усетихме благодатната атмосфера. Говорихме колко добре би било за децата да имат глътка чист въздух сред смога на безумие и насилие обзел света. Всички си даваме сметка колко ускорено е темпото с което настъпва злото. Колко чисти и светли са децата, колко беззащитни. И си мислим самонадеяно, че можем да ги опазим. Не можем без Божията помощ и ако не породим в тях стремеж към добро имайки за ориентир добродетелите на вярата и любовта.
  Бог да съди убийците, които не са виждали и докосвали дете, но осъждат всички деца на смърт и гибел. Някой от тях дори са „теолози“.
  Спомняме си цинизма на лекарите в скандала с недоносеното дете. Ето това са хората без душа. В това сатаната иска да превърне всички хора възползвайки се от помощта на“теолозите“ списващи хули срещу Църквата и хранейки се със смърт и мърша.
  Бог да ги съди!