Д-р Николай Михайлов: Българският посткомунизъм е лошо заздравяла ранаМоже да харесате още...

7 Отговори

 1. Дон Кихот каза:

  Този човек е невероятен. Каква блестяща и проникновена, ерудирана и катартична мисъл!

 2. Ангел Небесен каза:

  Българският посткомунизъм е лошо заздравяла рана заради такива „десни“ недоносчета като вас. Да са ти плюли на фасона 50г. без да реагираш по никакъв начин и сега „прероден“ да се обявиш за „десен“ е ценизъм. Десните са минали през гроба и сега са ОТДЯСНО на Бог в Неговото царство.
  Вие сте десни защото си го държите в десния крачол, а не защото сте дисиденти. Сега, каквото и да ми анализирате вече е късно – ще сърбате помията на вашето бездействие и ще се опивате от дълбоко проникновените си изследвания на „изстрадалата“ българска душа.

  Относно гнусните масони: никой не се страхува от Бог, страхуват се от хората, които УЖ идват в Негово име.

 3. Дон Кихот каза:

  Както в Църквата всички не са и не могат да бъдат мъченици, така и всички хора с десни разбирания, а такива бяха немалко, по време на комунистическата диктатура не бяха по затвори и лагери. Аз бях арестуван 4 пъти и 7 години бях безработен. Не всички имаха този кураж, но те намираха начин да изразят своята опозиционност по други начини. Излишно и срамно е такива достойни хора като д-р Михайлов да бъдат оплювани освен ако не искате да докажете собствената си психопатия.

 4. strat62 каза:

  Нищо гениално не виждам нито в статията нито в автора. Виждам само едно патологично презрение към българския народ.

  Пази Боже да ни управляват деградирали декаденти като автора на тая статия!

 5. famulus каза:

  „Да ти сервират шанс да мразиш ритуално очистен, невинен като агне, е хубав балкански уют. Върви много с национализъм и гроздова“ но най-вече с провалени псевдополитици.

 6. Ани Попова каза:

  Боли от до болка верните онстатации в това интервю! И пак ще кажа, много ме заболя от тази десекция на собствената ми душа!

 7. victory каза:

  Много вярна констатация по този начин ще се изпълни и написаното в Библията „ще търсите и няма да намерите“ т.е. Закона Божий Въпроса опира до това да запазим вярата в БОГ а с това и Християнството като религия