Креативен секс за елитаМоже да харесате още...

34 Отговори

 1. Райкова каза:

  Това, което прочетох просто ме ужаси! Но едва ли е измислица! Питам се това ли е Европа, на която се възхищаваме! И докога все българите ще са най-лоши в света! Лично за себе си до известна степен развенчах мита за европейските държави и техните общества. Там не всичко е толкова прекрасно, както ние си го представяме и това научавам от българи, посетили различни европейски страни. Доста западни влияния проникнаха и сред нашия народ и забравихме много ценности!

 2. mnenie каза:

  тази статия е малоумна и при това – политическа

 3. Петя Михайлова каза:

  Наистина,бе неразбираемо за мен,защо Брейвик,ще се бори против системата там?!Отдалеч всичко изглежда супер!Но когато паднат завесите на „конфиденциалността“ и се види истинското лице на Държавата-Майка(?),нещата се променят.Чудя се да го подкрепя ли,поне няма да го съдя!
  Може би това са част от причините,да ми изглеждат толкова различни – скандинавците…

 4. Атанас Николов каза:

  Да оставим на страна, че звучи страшно нереално, ами и няма грам доказателства. Да не говорим, че споменават Финландия и Германия – две държави от Европейския съюз. Такова нещо не се крие лесно. Да не говорим за едната Германия, която има 6 различни вида полиция и се наказват всякакви престъпления. Педофилията не е изключение. Прокараха закони дори за забрана на много либерални неща, които имаше допреди.

  Хубаво е такива неща да се подкрепят с доказателства, защото всеки може да говори, за да извърти нещата в своя полза. А поставянето под общ знаменател също не е правилно.

 5. Атанас Николов каза:

  Продължавам

  Финландия е доказано държавата с най-ефективна форма на обучение и следователно – по-ниска престъпност. Че има някои нелогични закони за закрила на детето – има, но те не действат по подобен начин. Да караш детето си да учи и да му налагаш забрани не е закононарушение. Не е и възприемано като такова, напротив, насърчава се строго отношение към детето. Неслучайно в Германия е такава дисциплината.

  Мисля си, че при подобни изказвания трябва да има солидна база от аргументи, а не история тип Джордж Оруел.

 6. Огнян Г каза:

  Бих искал не-руски источник на подобни публикации, струва си да се съберат и проучат. Благодаря

 7. Ignatov каза:

  Подобна система има и в Германия. Опитват се да въведат това и в Русия, така наречената ювенална юстиция.

  В Европа отдавна тихомълком цари вид Фашизъм който започва да придобива Оруел-ов образ и измерения.

  Ето ви ЕС, европейски ценности и „демокрация“. Ако продължава в тази посока и нас в БГ чака такъв мрак и диктатура, за каквито не сте и сънували по-рано преди 1989. когато беше „лошо“.

  Лошото е че хората се „хранят“ от телевизора.

 8. Ignatov каза:

  Ето ви още за ювеналната юстиция:

  http://www.youtube.com/watch?v=G2Twga2sjeI

 9. Венета каза:

  Вижте филма на Игнатов http://www.youtube.com/watch?v=G2Twga2sjeI
  Сами отсъдете защо и кой бламира бившия архиепископ на Чешката православна църква Христофор и той беше принуден да се оттегли. В посочения филм владика Христофор привежда факти за организирания под егидата на ООН поход в света за изземване на деца за сексуални роби и призовава родителите на въоражен отпор. Хомомафията не му прости и му спретна скандал за да се оттегли

 10. Венета каза:

  Вижте филма на Игнатов http://www.youtube.com/watch?v=G2Twga2sjeI
  Сами отсъдете защо и кой бламира бившия архиепископ на Чешката православна църква Христофор и той беше принуден да се оттегли. В посочения филм владика Христофор привежда факти за организирания под егидата на ООН поход в света за изземване на деца за сексуални роби и призовава родителите на въоражен отпор. Хомомафията не му прости и му спретна скандал за да се оттегли

 11. Димитър Пенев каза:

  Тенденциозна и пълна с грешки статия! Проверете Ирина Бергсет в норвежката преса, а и питайте някои който е живял повече от 2- 3 години, следователно по -добре познава социалният живот в една от наистина най- добрите страни в Европа, а и в света, в която аз живея от 29 години!

 12. Асенов каза:

  това е вярно, в Канада в училище ги карат да правят постоянно проекти за сексуалността и ежедневно им говорят колко е нормално да си хомо, вместо да учат нещо

 13. Венета каза:

  Ето как действа организацията за защита правата на детето в Русия, спонсорирана масивно от Сорос. Като видите подобни механизми в България да знаете за какво става дума. Изземването на деца се оказва дейност много щедро финансирана и печеливша, при това по никой начин не наказуема. Презумпцията за виновност на родителя го притиска в ъгъла и който няма адвокати да се брани губи си децата.
  http://poznavatelnoe.tv/kislichenko_polzuchay_uvenalka

 14. Крумова каза:

  Супер едностеанчива и подвеждаща статия, ето и една извадка от връзка в статията – „С 1920 года по настоящее время власти Швеции изъяли и насильно поместили в замещающие семьи свыше 300000 детей. В случае Норвегии, Финляндии и Дании эти цифры немного ниже.“ Който му се смята да смята, още повече, че числото не се позовава на официално изследване или друг документ.

 15. Victor каза:

  Абе хора, защо въобще публикувате такива несериозни статии. Направо обидни! Аз много съжалявам за тази рускиня че е преживяла трудности, но съвсем честно, тя трябва да отиде на психиатър! Аз съм живял в Норвегия и почти няма място, в което да не съм бил в тази държава. От най-северната до най-южната точка, на запад и на изток… Норвегия ми е като втора родина!
  Почти нищо от това, което казва тя е верно, а изразява личната си омраза към държава и народ, заради неуспешният и личен живот. Да не обяснявам и защо много рускини се женят за норвежци и бягат от Русия. Аз лично познавам доста такива. Даже на север някои руснаци от Мурманска област идваха в Норвегия през есента, чупеха витрини на магазини и чакаха полицията да ги арестува за да прекарат зимата в норвежски затвор.. Аз съм сигурен че и вие самите можете да си отговорите, дали това е вярно!

 16. Цецо каза:

  Ето и индийски източник за подобен случай отново за Норвегия

  http://www.ndtv.com/article/world/the-norway-custody-case-five-big-facts-on-the-nri-nightmare-170092

 17. Снежана Д.Маркова каза:

  ДА ПОМОГНЕМ НА МЕГАН ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ МАЙКА СИ


  https://www.facebook.com/groups/egpmsp/

 18. Георги Парпулов каза:

  Защо уважаван сайт като вашия е решил да обнародва „новини“ от вида „една жена каза“? За тези, които разбират руски, ето разговор с бившия съпруг на госпожата:
  http://www.mk.ru/social/family/interview/2013/03/09/823331-byivshiy-muzh-irinyi-bergset-raskryil-taynyi-glavnoy-quotrusskoy-materiquot.html?570c0200

 19. Радослав Лаков каза:

  Бих искал да изразя своите резерви към ползването на източници като т. нар. „Познавательное ТВ“, което дава трибуна на съвременни руски мислители като Андрей Фурсов и Александър Дугин. Първият открито говори против „десталинизацията“ в Русия, а вторият е идеолог на съвременната версия на евразийството. Фурсов сравнява Сталин с Иван Грозни, за жестокостта и на двамата обвинява по-скоро техните предшественици, отколкото тях самите. Дугин говори с пренебрежение за „поповете“ и с уважение за Ницше. Фурсов и Дугин са безспорно ерудирани личности, умерени консерватори с голямо влияние в руското общество, което все още и може би още дълго ще бъде хипнотизирано от образа на „бащата на народите“ (през 2009 г. Сталин официално е поставен на трето място в класацията „Имя Россия“, след като дълго си е оспорвал първото място с Владимир Висоцки). Оставам с неприятното впечатление, че както Фурсов, така и Дугин (и въобще евразийците днес) поставят себе си и Русия над Православието.

 20. yuliani каза:

  В голяма степен тази статия е абсолютна истина. За сексуалното насилие върху деца – не знам,не ми се вярва да е система.
  Но всичко друго е точно така. Живяла съм в Норвегия и съм работила в детска градина. Свидетел съм на много примери……

 21. Krasteva каза:

  Бях шокирана. Харесвам сайта и почти му се доверих. Работя в сферата права на децата. Бързо написах писмо на приятелка – мексиканка омъжена в Норвегия. И ето какво ми отговори тя: I think is a very generous system, and a very responsible society. And because thе UN law, the government wants to make sure that children grow up in a safe and decent environment. Children are thought what parents cannot do to them and report it to the police, because there have been some cases of violence against children and they take it very serious. Има и още, но не искам да отегчавам никого. Не вярвам на госпожата. Не рядко руски граждани целят да дискредитират нечия държавна система. Разбира се в Русия е най-хубаво. А на сайта, моля, проверявайте източниците си и недейте да ставате политически инструмент, всички го разбират веднага. И последно, в България за съжаление има много случаи на лошо отношение от родителите към децата, травми, които остават за цял живот, така че можем само да мечтаем за закон.

 22. И.Н. каза:

  Това наистина се случва. Неотдавна по някоя от телевизиите даваха интервю с някакви български учителки, които изпадаха в екстаз от тази система и казваха, че се борили това да се случи и в България. Да не дава Господ!

 23. Пламен Евгениев Сивов каза:

  [quote name=“Krasteva“]Бързо написах писмо на приятелка – мексиканка омъжена в Норвегия. И ето какво ми отговори тя: .[/quote]

  Доста хора постъпиха като Вас след прочитането на материала (проследих подобни „проверки“ във Фейсбук – включиха се няколко души, живеещи в Норвегия, някои – работещи в тамошни училища и детски градини. Реакциите са по целия спектър – от „всичко в интервюто е абсолютно вярно“, през „има много верни неща“ до „всичко е лъжа“. Мисля, че наистина всеки съди по собствения си опит, който няма как да не е различен. Аз лично, без да съм живял в Норвегия, бих се ориентирал към „има много верни неща“ – съдейки най-вече по десетки материали (не само от руснаци) в същата посока, на които попаднах в мрежата.

 24. Хантер каза:

  Дерзайте още някоя година и в България ще започнат да спасяват деца и да ги превръщат в мъжеложци…

 25. Диляна Панкова каза:

  Първата ми реакция беше: „това е несериозно“, но все пак си направих труда на напиша в търсачката „права на детето Норвегия“ и ето на какво попаднах: http://nmr.bg/cp/%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%8F/
  http://dnes.bg/blogini/2012/12/03/v-norvegiia-ne-se-spazvat-choveshkite-prava.174504
  така че все ще има доза истина.

 26. Райкова каза:

  [quote name=“Диляна“]Първата ми реакция беше: „това е несериозно“, но все пак си направих труда на напиша в търсачката „права на детето Норвегия“ и ето на какво попаднах: http://nmr.bg/cp/%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%8F/
  http://dnes.bg/blogini/2012/12/03/v-norvegiia-ne-se-spazvat-choveshkite-prava.174504
  така че все ще има доза истина.[/quote]

  Написаното на тези сайтове едва ли има връзка с интервюто. Мисля, че не може да има съмнение, че в Норвегия наистина се върши нещо потресаващо, дори имат критика и от ООН, това потвърждава интервюто до голяма степен.

 27. сашо23434234 каза:

  Как може да показвате такава долнопробна руска антизападна пропаганда? Правите се за смях. Едва ли не ядат деца там и масово кръвосмешателство и педофилията им е национална кауза. Пълен абсурд. Сигурно не са перфектни, но чак пък такава евтина черна пропаганда… Ясно е какво иска да втълпи северно-азиатската църква на крепостниците си: западът е прогнил и ядат деца, а у нас в Рассия всичко е супер, само дето жените масово се женят за чужденци през сайтове за да избягат и родят децата си навън). Еми съжалявам но това е за малоумни. Надявам се да публикувате коментара ми, иначе няма да сте много по-различни от гореспоменатата.

 28. И.Н. каза:

  сашо23434234, Вие въобще интересувал ли сте се какво се случва в европейските училища? Преди да реагирате първосигнално, вземете се информирайте за какво става дума, това, което се случва, е началото на края.
  Тази жена е възможно и наистина да преувеличава, но повечето от нещата, за които говори, се случват за огромно съжаление!

 29. Tanko каза:

  95% измислици…Едно е вярно:отнели са детето на госпожата,от това интервю не стават ясни причините!
  Говорих с няколко човека,които живеят в Норвегия,някои доста отдавна…те са категорични,че това са пълни глупости!!!
  А тук един руснак опровергава точка по точка глупостите на г-жа Бергсет (клипът е на руски език): http://www.youtube.com/watch?v=leKC8ErRmvw

 30. Ana Helgesen каза:

  Това са пълни глупости! Аз живея в Норвегия от 15 години и знам правилата на тази държава, познавам хората. Да студени са, но чак такива глупости няма! Тази рускиня не е в ред, а не норвежците! Много от нещата които казва че норвежците „правят“ са пълни измисленици! Как може да направите цяла статия с нея незнам! Това ако някой го повярва трябва да се прегледа! Много рускини има и никоя от тях не е доволна от Норвегия и хората тук. Аз им казвам ОК защо стоиш тук? Има много закони и правила които за

 31. И.Н. каза:

  „Модерните“ детски градини и пропагандата на хомосексуализма: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NfGhLf4W35k

 32. Венета каза:

  Ето подобна история за българка в Холандия, от БЪЛГАРСКИ източник, понеже мнозина от коментаторите говореха с голямо презрение за рускините, които били жадни за брак в чужбина. http://www.blitz.bg/news/article/202827

 33. СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ каза:

  СКЛОНЕН СЪМ ДА ПОВЯРВАМ НА РУСКИНЯТА !

  В КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ НЕ Е ТАКА, НИ И ТАМ ИМА ЕДНИ МЕРЗАВОСТИ ЗА КОЙТО ЗАПОЧВА ДА СЕ ГОВОРИ !

  СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

 34. Радa каза:

  Аз абсолютно го вярвам. Има нещо много сбъркано в съвременна Европа. Щом съвсем официално Швеция, Швейцария, Дания обмислят закони за узаконяване на кръвосмешението и това не е тайна, представете си докъде са стигнали. Те искат да се узакони престъпление. Явно достатъчно хора в тези държави смятат, че е в реда на нещата 30 годишен баща да прави секс с 4 годишното си дете (например).