Стандарт: Анатемата на аборта скара докторитеМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. Лъчезар каза:

  Те били възмутени,че някой ги нарекъл килъри.А как да ви наричаме бе?Вие сте по-жестоки от обикновените убийци,защото те убиват някой който може да се защити,а вие убивате беззащитни създания невидели още бял свят.

 2. Georgi каза:

  Моля ви прочетете „Медицински изследвания подкрепят църковната позиция срещу аборта “ http://pravoslavie.bg/content/view/501/202/. Според православната Църква плода е жив от самото зачатие. Плода в утробата на майката плаче! А какво ли чувства когато го убиват. Как ли страда.
  90% ОТ ЖЕНИТЕ ПРАВИЛИ АБОРТ СЕ РАЗБОЛЯВАТ ОТ РАК.

 3. paterp каза:

  Поучете се от животните- казваме, че са без разум, но никоя женска не убива рожбите си, а с цената на живота си ги пази от хищници и врагове. Даже и умряло, маймуната носи малкото си от клон на клон и не може да се раздели от него, а жената-майка (честит й празник???) с лека ръка убива собственото си дете!? И това ми било разумно същество.

 4. Idiot каза:

  Ще се повторя, че това са последни времена. Станахме толкова разумни, че умът ни стана за съблазън и оправдание. Нека да се помолим за това Господ ум и разум да ни дава, защото живот се дава само по Божие усмотрение, а не по наше желание. Относно филми за аборти – не мога да ги гледам. Господ да приеме душиците на тези невинни дечица и да вразуми лекарите да се покаят и да се отвърнат от убийството.

 5. lyublyana каза:

  тази лекарка като е решила да е вярваща християнка ще се съобразява с изискванията на вярата-да не убива дечицата,Попът не е отишъл в болницата да пръждосва и анатемосва „добрите“докторчета-те като искат милост от Бога и участие в Църковния живот ще следват пътя-за съхраняване и пазене на същата тази Божия милост,проявена в Живота в утробата.