Луди водят слепиМоже да харесате още...

13 Отговори

 1. Альоша каза:

  Ние сме имали интелектуалци – патриоти!?

 2. anima_mea каза:

  да – 1-во главно, 6-ти отдел и кръжока по кухненска мистика, православен атеизъм и рьорихови али-бали на др.Живкова 🙂

 3. Дон Кихот каза:

  НОВА ДИСЕРТАЦИЯ ЗА ИКУМЕНИЗМА НА БУЛГАКОВ И ФЛОРОВСКИ. – http://pavel.bloghub.org/

 4. sandi каза:

  Не са „луди“ ТЕ, не са !!!!
  Само ПРОДАЖНИ МЪРШИ са !!!!

 5. Liturgist каза:

  Във Вашия блог сте поставили като начало на информацията за новата дисертация картина на руския художник Михаил Нестеров. Свързано с послеписаното, незапознатият остава с убеждението, че на нея са нарисувани споменатите Булгаков и Флоровски. Всъщност изобразеният свещеник е о. Павел Флоренски и до него, действително, е все още неръкоположеният Сергий Булгаков. Нестеров ги е нарисувал през 1917 г. Правя това уточнение за всички, които не познават тази картина.

 6. izvor каза:

  Разфасовали живи пленници за донори

  Армията за освобождение на Косово (АОК) е търгувала с органи на отвлечени сърби от Косово през 1999 г. Сензационното разкритие направи бившият главен прокурор на Трибунала в Хага Карла дел Понте в новата си книга „Лов“.
  Според сръбския в. „Блиц“ в книгата се твърди, че жертвите са отвлечени след бомбардировките на НАТО. В търговията с органи участвали „дори високопоставени членове на АОК“, твърди Дел Понте, но не посочва имена. Известно е, че тогава един от лидерите на АОК е бил косовският премиер Хашим Тачи, който сега е лидер на Демократическата партия на Косово.
  При разследването на престъпленията на АОК срещу сърбите и другите етнически общности в Косово прокуратурата на Трибунала в Хага разкрива, че на безследно изчезналите през 1999 г. са били извадени бъбреците и други органи. „Надеждни“ журналисти разказали пред следователи и служители на ЮНМИК, че през лятото на 1999 г. косовски албанци с камиони са прехвърлили около 300 неалбанци в лагери като тези Кукеш и Тропое в северната част на Албания. След медицински прегледи младите и жизнени затворници били затворени в барака зад жълта къща на 20 км от гр. Бурел. Друга стая служела за операционна, където хирурзи вадели органи от жертвите. След изваждането на единия бъбрек жертвите отново са били затваряни в бараката, където чакали да ги убият заради „други жизненоважни органи“, когато за тях се намерят клиенти.

 7. izvor каза:

  „Затворниците са умолявали веднага да ги убият“, посочва Дел Понте. След това през летище Ринас край албанската столица Тирана органите били изпращани на клиники в чужбина. Източник твърди, че лично е участвал в една от доставките на летището. По-късно били направени проверки на посоченото от свидетели място, но прокурорите и следователите решили, че доказателствата са недостатъчни. Дел Понте разкрива, че в началото на 2003 г. заедно с журналисти и албански прокурор следователи на Трибунала и ЮНМИК са били във въпросната „жълта къща“, която е била пребоядисана бяла, но не са открили следи от жълта боя. Намерили са парчета от марля, пластмасови торбички за инфузия, празни шишенца от лекарства, включително и такива за отпускане на мускулите при операция, както и следи от кръв.
  Сред затворниците донори имало и жени от Косово, от Албания, Русия и от бившите югославски републики. Всички хора, за които източниците твърдят, че са присъствали в лагерите в Албания в късното лято на 1999 г., са обявени за безследно изчезнали през лятото на 1999 г. и оттогава повече никой не ги е виждал, се казва в книгата „Лов“.

 8. portos каза:

  Нито са луди, нито са слепи нашите политически свини.

  Те са ТЪПИ И НАГЛИ.

 9. Дон Кихот каза:

  НОВА МОНОГРАФИЯ ЗА АФРИКАНСКИЯ ПРИНОС КЪМ ХРИСТИЯНСТВОТО. – http://pavel.bloghub.org/

 10. portos каза:

  – Трябва да отидете в Парламента, г-н Вучков!
  – Да! Вижте какво каза човека! Нека чуе „който трябва…

  „Искам да ида в Парламента/ Иди – никога няма да имаш хемороиди…“ („Колега“, Ъпсурт)

  А ето я и цялата песен:

  http://video.neogen.bg/user/ivaivanova/d6wewye5wa0rpg2z5v9kiqy4tfh7zps2/

 11. bojikokala каза:

  Тежко и горко на братята в Бога в тази самопровъзгласила се държавица.
  А за тези които я признаха у нас Господ да ги съди, няма да ги подмине провидението. Лошото е че ния обикновенните хора ще патиме заради шепа дупедавци. Защо не се допитаха до народа, да видят каква е народната воля? Срам и позор за Българската държавност!!!

 12. RSA каза:

  България е единствената православна страна, която признава Косово! Това е предателство спрямо братският сръбски народ.
  БОГ да ни прости.

 13. Al Rashid каза:

  Брат няма да ти извади очите и после да се оплаква че крещиш от болка. Колко български семейства са очистени от лицето на земята и колко хора са прогонени от наще братя Сърби? Българи ли сте вие или какво? Предатели, казвайки че Сърбите са ни братя вие се изгаврихте с пролятата кръв на стотици хиляди Бъгари, кръв пролята от наще брая Сърби – правосляви Славяни, или по-точно православяни. Предатели сте и нищо повече. Да живее Републьик Косова!