Още ефектни снимки от сайта на БПЦМоже да харесате още...

11 Отговори

 1. klioskov каза:

  Правилно ги уведомявате, но едва ли някой от Св. Синод отваря сайта!!!

 2. p_stefanos каза:

  Актуалната и душеспасителна информация, която ни дава THE OFFICIAL WEB-SITE OF THE BULGARIAN ORTHODOX CHURCH е, че Григорий е Ловчански митрополит, Арсений е Пловдивски, Геласий е Силистренски, еп. Антоний и еп. Иларион са викарии на патриарха, еп. Иоан е игумен на Рилския манастир, еп. Наум на Бачковския, а еп. Галактион е „президент“ на патриаршеската катедрала.
  Фотосите на полуголите девойки се сменят на всеки пет минути, а информацията на сайта – на всеки пет години.

 3. nadejda каза:

  сигурно след новината за свещеника от първомай, (ако е вярно това за момиченцата?) хората като отворят и тая „официална страница“ с мацките, ептен ше бъдат привлечени. кой поддържа тая страница. едно официално писмо да им се прати в Синода, да отворят страничката да видят в каква компания са попаднали, без да искат, и да се земат мерки! пишете им!!!!

 4. Дон Кихот каза:

  Не знам дали ще повярвате, но на десетките писма, които съм писал по най-различни походи през последните десетилетия до патриарх и Синода, нито веднъж не съм получил писмен отговор. Да оставим настрана наглата арогантност на такова поведение. Но то нарушава и закона, според който на всяко писмо администрацията е длъжна да отговори в срок до един месец.

 5. дкалчева каза:

  Ех, болко, болко … ! …

 6. ... каза:

  Епа незнам, при мен няма никакви такива, при вас па как се появяват… Сигурно заото съм на друг бролзер.

 7. Vladislav каза:

  След една година събиране на по-високи ___ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ___ такси, може някой да помисли и за лицето на БПЦ пред народа. А кой и кога ще се помисли за самия народ не знам…

 8. melestorm каза:

  Това показва пренебрежително отношение, към църквата и хората, които вярваме в нея!

 9. haarez80 каза:

  ПРОМЯНАТА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ОТ ДОЛУ НА ГОРЕ,ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ТРУДНО Е ,НО НЕ И НЕВЪЗМОЖНО КАТО ДА СЕ ЧАКА ПРОМЯНА ОТ ВЪРХА НА ДОЛУ…ЦЪРКВАТА СМЕ ВСИЧКИ НИЕ И САМО ОБЕДИНЕНИ МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ НЕЩАТА…ИНАЧЕ СТАВА ТАКА ,ЧЕ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ ЧАКАТ ДА СЕ СЛИЧИ ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ И ТО ВСЕ НЕ СЕ СЛУЧВА…ИЛИ С ДРУГИ ДУМИ “НИЩО АМА КАЧЕСТВЕНО“.НЕКА ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАМЕ И НЕ БЪРКАМЕ СМИРЕНИЕТО С ПРЕМИРЕНИЕТО.

 10. sandi каза:

  Що не сложат снимки и на „сластни“ младежи!?
  Таман нещата ще се подредят.

 11. nadejda каза:

  еее, то си има сайтове за мацки и младежи, като потрябват, за кво ви е в страницата на БПЦ да правите запознанства 🙂 а иначе пак сичко е дъръ-бъра. вместо верно да се направи така, че да се махнат оттам.толкоз по-простичко ше да е. а сега ще има да си ги обсъждаме… загубена работа. айде чау на сички!