Стратегическо сливане на Conciliar Press и Ancient Faith Radio


Източник: Orthodoxie …

Conciliar Press, издателският отдел на Северноамериканския архидиоцез на Антиохийската православна църква, и Ancient Faith Radio (радио “Древна вяра”), популярният и разрастващ се всеправославен медиен сайт, са получили благословението на митрополит Филип да обединят дейностите си и да работят заедно за прослава на Бога и за делото на Христос и Неговата Църква.

Това важно сливане ще съчетае силата на 30-годишния опит на Conciliar Press в традиционната печатна издателска дейност с вълнуващите нови комуникационни технологии, като интернет-радио и подкастинг.

Нашето първо съвместно начинание е пускането през септември 2007 г. на аудиожурнала AGAIN, месечен подкаст, представящ най-значимите гласове на Православието днес.

Conciliar Press и Ancient Faith Radio имат удоволствието да съобщят тази чудесна новина и очакват скоро да споделят допълнителни подробности, веднага щом бъдат получени от о. Томас Зел и Джон Мадекс, ръководителите на тези обединени служения. Нека това дело бъде благословено!

Превод: Божидар Питев

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...