В Румъния се проведе конкурс за религиозни есета


Източник: mmb.ro

Националното сдружение "Anghel Saligny" в Бакъу, Румъния, организира наскоро конкурс за религиозно есе под надслов: “Светлина от Светлина”. Целта на конкурса бе да се повиши интересът на младите хора към вярата, към християнската духовност и желание за обучение по Религия в училищата.

Сред темите в конкурса бяха: “Кръщението – начало на живот в Христос и в Църквата”; “Християнската любов – основа на нравствеността”; “Възнесение Господне – поезия”.

Конкурсните теми приключиха с дискусии, в които участваха 59 деца. Спонсори на конкурса бяха енориите Бакъу Суд и Бакъу Норд, църквите “Св. Георги” и “Св. Николай”.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...