В Сибир се провежда конгрес на православната младежИзточник: Патриархия.ру

На 21 октомври започва Шестият конгрес на общественото движение "Сибир – Младежки и Православен", който се провежда в сибирския град Ноябрск.

По сведения на пресцентъра на администрацията, в конгреса участват студенти, докторанти, преподаватели в духовните и светски ВУЗ-ове, а също и всички, които се интересуват от проблемите на Православието и православната мисия сред младежта.

"Участниците ще обменят мнения по проблемите на развитието на младежкото движение в Православната църква. В рамките на конгреса ще се проведе и научно-практическа конференция "Младежта и Православието", отбелязаха в пресцентъра.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...