Елтън Джон поиска забраната на всички религии


Източник: Regions.ru

Певецът Елтън Джон, известен с хомосексуалните си наклонности, заяви, че всички религии трябва да бъдат забранени.

"Всички религии са проповядвали омраза към хомосексуалистите. Аз бих ги забранил", заяви той.

"Хората стават все по-озлобени, а религиите не учат на състрадание, а ги превръщат в стадо овце. На прага сме на Трета световна война, а религиите не са готови да се обединят, за да станат по-силни".

Елтън Джон е известен със своята борба за правата на хомосексуалистите. Той е сред първите хора във Великобритания, сключили хомосексуален "съюз" веднага след като беше приет закон, разрешаващ хомосексуалните бракове. Той също така протестира активно срещу забраната на гей-парада в Москва.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...

7 Отговори

 1. ... каза:

  религиите не са готови да се обединят, за да станат по-силни

  колко лесно и възможно му звучи на този човек това… горкия

 2. mirko каза:

  е ще се обединят няма срашно… и неговия покровител и радетел за хомосексуализъм и всичко скверно у човека скоро ще се възцари…

 3. Idiot каза:

  Защото ще дойде време, когато човеците не ще търпят здравото учение, но, водени от своите похоти, ще си насъберат учители да им гъделичкат слуха[Второ послание на Св. апостол Павел до Тимотея 4:3]. В една от моите любими книги, „Козните бесовски“, става ясно, че хомосексуализмът е вид бесуване. Пак там се казва, че когато човек е обхванат толкова здраво от някоя страст, че да не може да се освободи, сатаната казва на останалите страсти да отстъпят, тъй като той вече е хванал и здраво държи тази душа. А горкият обсебен дотолкова е обхванат от тази си страст, че не може да осъзнае доколко е затънал.
  За такива Светата ни Православна Църква се моли горещо. Не ги отхвърля, но ги изобличава. Защото си в неспособността си да видиш злото у себе си, а то трябва да ти бъде посочено. А една страст никога не идва сама. В случая, това е гордостта. Разбирате ли, в това няма нищо лошо и престанете да ме дразните с натякванията си.
  Относно забраната на всички религии. Това няма да стане. Поне за една. Знаете коя – Светата ни Православна Църква. Тогава, да ни е честито възкачването на владетеля на този свят т.е. да влезе антихристът.
  Наистина последни времена.

 4. safa каза:

  Bog da prosvetli uma i sarceto na takiva zabludeni hora.A na nas pravoslavnite hristiani da dava sili i razum da razprostraniavame i ubejdavame vHristovite zakoni na izto4noto pravoslavie.

 5. toshev2006 каза:

  Интересен е факта, как постъпил Ангелът Господен пратен при Лот, в гр.Содом,когато нахалните геове – съграждани, тропали на пътната врата на лотовия дом и“ пожелали“ интимност със непознатите Гости!
  Ангелът излязъл и ослепил всички, в отговор на похотливите им мераци!
  хомосексуалистите не може да ги „галиш“ с любвеобвилни думи и снизходителни оправдания за извратеноста им.
  Плевелът или го изтръгваш, или задушава всичко около себе си.
  Такива като Елтън, трябва публично да се критикуват и изобличават! Християнството не търпи извратеността.Вижте как е постъпил и св.Ап.Павел към Коринтяните…

 6. Владислав каза:

  Съгласен съм с toshev. Само да уточня, че тук става дума за духовно „изтръгване“, както и той казва – „критикуване“, „изобличаване“, в Църквата – строги духовни наказания и т.н. Но разбира се, в никакъв случай – физически репресии и наказания. Обидите и униженията също не бих ги препоръчал, както знаем, те са безплодни.
  Говорейки за „плевели“ – Господ точно такива репресии строго ни ги е забранил. Сам Той не е наказал веднага негостоприемните самаряни, но им е дал възможност за спасение чрез Своето изкупително дело (и чрез тяхното покаяние).
  Това го казвам не за toshev – той го знае, а случайно ако някой не е наясно. Виж Мт 13:28-30 и Лук 9:54-56.

 7. jegar каза:

  Много интересно- защо е целият този интерес кьм една незначителна фраза от един талантлив но болен в главата човек.