Награждават най-добрите православни журналисти


Източник: УКРАЇНА ПРАВОСЛАВНА

Най-добрите православни автори и издания на 2006 г. ще бъдат наградени от Клуба на православните журналисти, обединяващ ръководителите на най-големите православни медии в православния свят и водещите журналисти, които пишат на православни теми.

Премиите на Клуба на православните журналисти са международни. Нейните носители се номинират всяка година в рамките на Рождественските образователни четения.

В номинацията "Златно перо" премия ще получи депутатът на полския Сейм, главният редактор на сп. "Православен преглед" Евгений Чиквин. За най-добра журналистка на годината е посочена игумения Серафима, настоятелка на одеския манастир "Св. Архангел Михаил". За най-добро православно издание на миналата година е определено списание "Фома", за най-добро образователно издание – сп. "Виноград" на Псковско-Печорския манастир. В номинацията "За вярност на Православието" ще бъдат наградени радио "Радонеж", сп. "Православна беседа" и православният вестник "Благовестник".

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...