Оrthodoxeurope публикува коментара на Андрей Романов за конфликта в Сурожката епархия


Официалният сайт на представителството на Руската православна църква към европейските международни организации е публикувал превод на текста на Андрей Романов Москва и Константинопол не вярват на сълзи.

Андрей Романов е редактор в Православие БГ от самото стартиране на проекта през септември миналата година (повече за автора: вж. в секция Екип).

Текстът на Андрей Романов е публикуван също в сайтовете на Православното общество Радонеж, Интерфакс-Религия, Религия и СМИ, както и в други рускоезични сайтове.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...