Папа Йоан Павел Втори бил подложен на евтаназия?Може да харесате още...

3 Отговори

 1. simo каза:

  Това е поредния опит да бъде заблудено общественото мнение по отношение на смисъла на живота и неговата свещенност от привържениците на т.н.”достойна смърт”,право на аборт и други „техники”, които си преправят път от привържениците на либерализма в биоетиката. Не само на лекарката, но и на всеки средноинтeлигентен човек е ясно,че след операция има един период, в който човек не се храни нормално и му „вливат нещо през едни банки”. Това е така защото храносмилателната система на тежкоболния не може да се справи с преработката на обичайната храната. Тогава чрез анализ на кръвта може да се установи с най- голяма точност, до милиграм нуждите на организма и венозно се вливат както всички лекарства и течности така и специални хранителни разтвори от аминокисeлини,мазнини и въглехидрати .

 2. gaitan vejdu каза:

  Последният съм, който може да бъде упрекван в уклон към католишките представи за нещата, но вестта ми иде като мерзко и подло ровене в смъртта на един човек.
  Струва ми се, че му ровят костите, гаврейки се паметта му.
  Какъвто и да е, не заслужава това.
  Според мен.

 3. narayana каза:

  papa yoan pavel e v raia.da ne rovime kostite mu bez nujda.toi be dobar duhoven pastir.dano primera mi bude svetlina za vsi4ki hristiani po sveta.svetla mu pamet.