Православните молдовци призовават за бойкот на певеца Борис Моисеев


Източник: Седмица.Ру

Православните християни на молдовската столица Кишинев протестират срещу подготвяния там на 26 януари концерт на скандално известния руски певец Борис Моисеев.

"Печално известният Борис Моисеев вече отдавна е станал символ на войнстващия хомосексуализъм, извличайки от своето гей-"изкуство" големи доходи", се казва в апел на кишиневското православно братство "Св. Матрона".

"Ние нямаме право да гледаме мълчаливо как содомити и развратници от всякакъв род налагат своя порочен имидж на нашата младеж, романтизирайки чрез своето гей-изкуство разврата и богомерзкия грях на содомията. Те са изгубили всякакъв срам и парадират с греха си", изтъква братството.

Отбелязвайки, че против концертите на Моисеев вече са се изказали жителите на около 40 града в Русия, авторите на апела призовават "всички порядъчни жители на Молдова" да бойкотират концерта на певеца.

"Купувайки билети за содомски концерти, ние ставаме съучастници не само на техния грях, но и на разпространяването на тази зараза. Подкрепяйки материално секс-малцинствата, ние спомагаме за разрушаването на нашите традиционни ценности", се казва в апела.

Превод: Андрей Романов

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...