Реакция на епископ Филарет по повод забраната за влизането му в Черна ГораМоже да харесате още...

3 Отговори

 1. faf каза:

  Тази реакция е доста издаваща самата персона с корона.Интересно но на Балканите всички пост комунистически църкви се занимават с твърде интересни и несвойствени за Христа и християнството дейности.В Гърция с безмитни вносове та дори и дрога,в братска Русия с търговия на скъпоценни камъни и петрол на международните пазари,румънската църква имаше отношение към добива на злато,ние с лобизъм на ДС а сърбите със укриване на военнопрестъпници.Православието май се е разделило с ПРАВОСЛАВИЕТО

 2. blago4estiwia каза:

  Хвала брате (или сестро) ! Трезвия ум е показател и за чистота на сърцето. Мисля, че това приближава до Бога. ( За разлика от делата на плътта човешка и угодничеството на човеците, пък и наричаики себе се ЦЪРКВА ХРИСТОВА)
  Браво.

 3. savchev каза:

  Кога в Гърция е било кумонизъм?Църквата си е църква,Тя не е комунистическа нито демократическа,либерална или пост комунистическа а е Църква Христова.Що се отнася за военно престъпниците смятам че такива са англоамериканците и арнаутите които избиваха цивилни сърби и взривяваха православни църкви.