Енорийският живот при храм „Св. Петка Търновска” в БалчикМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. victory каза:

  Погледни гредата в твоите очи .преди да видиш сламката в чуждите.Дон Кихот ти си срам за институцията ,която представляваш.

 2. Дон Кихот каза:

  Бях преди няколко дни в египетските манастири на авва Павел Тивейски и Антоний Велики, където е основано монашеството. Та в тази връзка ще ви разкажа една случка от ІV-V век. Монасите обвинявали един събрат, че е крадец, развратник, мързелив… Той се съгласил с всички обвинения. Но когато накрая го нарекли „еретик“, той трепнал и извикал: „Не съм еретик и никога няма да бъда!“

 3. victory каза:

  Радвам се за Вас и се надявам да не нападате ваши Богослови.Те са Ви ученици все пак.

 4. Дон Кихот каза:

  о. Георги ми е приятел и изобщо не го нападам, както си внушаваш. Само констатирам, че той е в криза и прави опит да излезе от нея, като повдига самочувствието си чрез самохвалба, понеже никой не му съчувства и помага. А би трябвало.

 5. victory каза:

  И след като за тебе коментар от личен характер не е нападение.Къде е коментара Ти,защо го изтри.

 6. otec Balchik каза:

  Г-н Сивов ме попита дали бих желал да се публикува идейния проект за духовно-просветния център, за да съдейства за набирането на средства, за което му благодаря.Не мислех, че по този начин ще бъде представен.В матерриала има повече биографията ми.Всъщност проекта го написах не за богослови и за сайта, а за разпространение до различни оганизации и хора, които биха могли да станат съпричастни и да помогнат за изграждането на центъра.
  До арх.Павел-благодаря му,но не съм в криза, както мисли.Той е един от най- свестните преподаватели.
  Моля редакторите на сайта да премахнат материала, за да не изглежда като самохвалство и да не съблазнява немощните.