News.bg: В църква в Италия статуя на Дева Мария отново заплака
Източник: News.bg

В църква в италианското селище Пантано близо до град Чивитавекия отново заплака с кървави сълзи статуята на Дева Мария. Това са разказали очевидци, съобщава Новости. Подобен случай е имало през 1995 г., когато няколко дни подред от малката гипсова статуя на Дева Мария се стичали кървави сълзи.

 

Веднага била направена експертиза, която отчела, че червената течност, изтичаща от очите на фигурката, е истинска човешка кръв. Освен това при изследване с рентгенови лъчи, в статуята не били намерени никакви кухини и скрити механизми.

От Новости съобщават и за друго чудо, станало преди две години в град Ачера, близо до Неапол. Тогава в местната църква „Свети Петър" статуята на Дева Мария – и по-специално лицето й сякаш оживяло.

Своевременно са били повикани специалисти, които решили църквата да бъде затворена, докато не се проучи скулптурата и причината за странното явление.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме този сайт. За високото качество на материалите, които публикуваме тук, нашите сътрудници – преводачи, автори, редактори – заслужават справедливо заплащане за труда си. Можете да проследите актуалното състояние на даренията към всички програми и кампании на фондация „Покров Богородичен“ за текущата година от този линк >>>

Ако желаете да бъдете част от усилията на екипа да развиваме и поддържаме сайта, можете да станете редовен дарител на Православие.БГ в платформата Patreon >>>

Подкрепете сайта

лв.
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Donation Total: 10,00 лв.

Следвайте ни
  
  
   

Може да харесате още...