Българският Холокост*Може да харесате още...

5 Отговори

 1. Kakvo e istina? каза:

  Благодаря на автора за този прекрасен материал. Само моля да се отбележи, че не е все пак така лесно да се направи аборт, аз съм стояла пред такъв избор и само Господ ме е пазил да не падна в бездната. Но на фона на някои примитивни материали в този сайт, това което е написал Петър Марчев е балсам за душата.

 2. ... каза:

  доста обедително. Надявам се статията да се побликува и извън този протал, тук си четем хора които сме съгласни, но трябва да достигне и до тези, които не са православни и да видят в действителност какво представлява аборта. поздравления за статията.

 3. victory каза:

  Къде е позицията на БПЦ,по въпроса.Защо мълчи в продължение на толкова години.

 4. Al Rashid каза:

  БПЦ никога за нищо нямат позиция, освен за собствените си портфеийли и имоти. Те пребивават в „мълчанието на исихията“, и за нищо на света не искат да им се нарушава спокойствието. И ще продължават с мълчанието, мълчанието на синода. Има и друга причина, те нямат и културното ниво за да кажат нещо нормално, така че може би е по-добре че заемат позиция, на само относно абортите, но и за други важни и актуални теми: еднополовите бракове, креамция, и прочие.

 5. getan каза:

  Не виждате ли как се избират нови владици?Марионетки.Трябва да си много послушен за да станеш такав.И после вси4ко пак отна4ало.Грабят наи-безпардонно.Рожби ехиднини.