Деконструкцията на българската ГолготаМоже да харесате още...

5 Отговори

 1. safa1 каза:

  Много точен анализ на този цинично,неморален за българската нациа проект. Дано управляващите ни потърсят отговорност от създателите му.

 2. Idiot каза:

  Прочетох най-внимателно статията и ми се драйфа от нея. От циничността на проекта. По стар нацистки похват някои хора се опитват да преиначат историята както на тях им изнася. Като гледам, настъпва една нова диктатура – либералната диктатура. В нея всички ще са лицемери и лъжци само и само да не засегнат някого, па макар и да му казват истината. Спомням си един фраза от филм със Силвестър Сталоун „Не можеш да попречиш на някого да е негодник“. Точно това ще става в ЕС. Ще се лъжем, че нищо не е станало, видите ли, за да не обидим тоя или оня.
  Много моля да ми простите моето мнение на лаик, но историята се пише за това за да се знае и да се извличат поуки от грешките. Все се сещам за „Приказка за стълбата“ на Христо Смирненски. Дяволът всема помалко, помалко, докато не взема всичко на момъка, което го прави човек. Така ще стане със всеки народ, който дава сульо и пульо да му пишат историята с антинаучни методи.
  Даже и това да стане. Да се промени историята по европейски маниер, ще остане Българската Православна Църква. Каква е ролята И`? Две: пазителка на Божествените откровения и Божествената истина и на паметта на народа ни. Каквото и да стане, винаги ще се споменават Св. Злата Мъгленска, Св. Онуфрий Габровски, Св. Христо градинар, Св. Игнатий Старозагорски, всички Св. Георгиевци Софийски. Те са понесли мъченическа смърт за да не приемат бесовска вяра и затова са били убивани. Да не забравяме, че Православната църква ще посрещне Господ кога дойде във всичката си слава.

 3. сосипатор каза:

  Понякога се питам кое е по зле? Жени като Мартина Балева, или тази Велислава Дърева. Гледах я веднъж по шоуто на Слави, много е зле женицата.

 4. faf каза:

  Велислава,Велислава що та недолюбва твойта партия……….Като чуя и вида напоследък каква любов цари между православието,православните,комунизма и комунистите направо ми иде да кажа: ЯЗЪК ЗА НОВОМЪЧЕНИЦИТЕ НА ХРИСТОВАТА ЦЪРКВА!!!!