Кризисен мениджмънт сред мъртви телаМоже да харесате още...

6 Отговори

 1. Радослав Димитров каза:

  Забелязал съм, че Vesti.bg са се превърнали в безобразна електронна „подлога“, така че не заслужават внимание.

 2. Илиев каза:

  Мътрви тела, мъртви души…
  Прилича на приказка за същества, надарени със свободна воля и способност да творят, но недостатъчно умни и които, поставени системно в условия на дезинформация и зла информация, се поддават на измамните химери на други същества, злокобни и мракобесни, без никакви творчески и градивни способности, които всячески се опитват да мамят и разрушават.

 3. karik каза:

  Тук искам да споделя свои достатъчно дълги наблюдения: настоящият материал показва за пореден път Пламен Сивов като уникален редактор. Той успява да защити своята позиция, да брани интересите на медията, която представлява, да се аргументира с достатъчна доза интелигентност и идеално премерена ирония. При това Сивов постига нещо действително рядко: не отговаря на личните нападки със злоба или с намек за заядливост. За мен това е идеалният редактор на жива медия днес – без значение православна ли, друга ли. Колкото до новината – трудно е да се повярва, че такова нещо се допуска в държавата. Ще бъда изненадан, ако изложбата се състои. Има отвратителни неща, които не могат да минат просто като скандални. Морално пошлото следва да се преследва с всички позволени от законите средства.

 4. Вера Давидова каза:

  Олеле! Какво общо има изложбата на човешки останки, които би трябвало да се покоят в гробовете си, с филма на Мел Гибсън? Не ги ли е малко срам? Наистина ли вашият сайт се е опитвал да спре „Страстите Христови“? Или изобщо няма такова нещо?
  Съвсем не по темата, но тази ваша статия, напълно правдива, ужасно ми прилича на статиите на енорията на руската църква, с които те отговарят на необосновани нападки (идващи, за съжаление, от вашия сайт, който иначе е пълен със страхотни материали). Само отмятам, не искам да предизвиквам никакви дискусии.. А тази статия ще я пусна на мои познати, които също дискутират „изложбата на човешки тела“. Много се радвам, че пишете по въпроса.
  Забележете, че изложбата ще бъде открита малко преди Страстната седмица.

 5. Пламен Евгениев Сивов каза:

  [quote name=“Вера Давидова“]Наистина ли вашият сайт се е опитвал да спре „Страстите Христови“? Или изобщо няма такова нещо? [/quote]

  Второто 🙂

 6. ggeorgiev каза:

  Цитат от въпросната статия във vesti.bg:

  [quote]Изложбата е с билети… безплатно е само за деца до 5-годишна възраст.[/quote]