Крис Делисо: Ислямът ще стане политическа сила на Балканите



Може да харесате още...

3 Отговори

 1. savchev каза:

  За това са виновни СъветскитеАЩ А европейските политици са травестити заедно с нашите от безим партията дпс бсп подчинени по окултна линия на гсподарите от соц. интерна в Съв.АЩ и Олстрийт.Не вярвам че българското правителство ще се противо пстав на независимо Косово както казва Делисио,явно човека не пзнава нашите управници.

 2. Al Rashid каза:

  В Прищина още през 1996 г. САЩ откриха посолство, не консулство към Белград, а самостоятелно посолство. Разбира се че Косово трябва да стане самостоятелно, населението е 100% Албанско, а Милошевич и Сърбите подлагаха Албанците на невероятен тормоз – през 1996 г. бях на Косово и всичко видях с очите си. Имаше полицейски час за Албанци – след 22:00. Ако бъде видян на улицата, сръбските полицаи които се разхождаха тежко въоръжени, ги пребиваха без да има причина.
  Да не говорим за жестокостите извършени от Србите срещу Албански жени и деца…..

 3. izvor каза:

  Само защото САЩ не са решили да отворят посолство в Диарбекир? Целта оправдава средствата, естествено! Сега остава да обясни някой и защо маковите полета в Афганистан станаха повече в последните години, вместо да изчезнат.